Friday, December 16

uued tuuled on tornaadoks sättimas end, a praegu teeb röömu ka hetkeilm. eriti suurt rahulolu.

mötteid on palju, tegusid on palju, a ei teagi, miks enam kirja ei pane. tore oleks ju lugeda. palju on aega möödas 3.semestri algusest. sain täna esimese aine kotti - läti keel. käisime KV-ga dialoogitamas ja Ilze küsis, et ega meil selle vastu pole, kui ta seda lindistab. jajah, et ikka veel rohkem närvi ajada. samas tunnen end läti keeles juba päris mugavalt ja koduselt ega jõua järgmist semestrit ära oodata.

pärast edukat dialoogi ja 94,5-punktilist A-maigulise kontrolltöö (endiselt latviešu valoda) kättesaamist jalutasime  KV-ga eneselegi märkamatult kaupsi bussipeatusesse (vastupidiselt lubatud uz maja un uz veikalu-le, eksole). bussipeatuses kohtasin äksidentli endist kolleegi, kes mind homseks neid külastama kutsus. gaaaaaaaaaadddemit kui väga ma sinna tagasi igatsen. aga eks ma siis homme pärast mõningaid toimetusi vantsin sinna. homseks on üldse kuidagi palju asju kuhjunud, a õnneks suudan vist orienteeruda ja asju õigesti orgunnida.

aaaaagga Zeppelini oli minna vaja härraga, et essa jõulukink koju lohistada - jaaaaaa, kõige ägedam asi, meil on nüüd tolmuimeja!! pisike, a visa abiline. nüüd pole kassiliiva kogu aeg igal pool, juhhuu!!

ÕISiralli oli ka täna öösel. haarasin paar khuuli ainet ja 33 EAP-d mind ootab. ma ei jõua eriti kevadsemestril koolile ilmselt keskenduda, that's why.

täna viiidi väike Nibutiiger ära. homme läheb Üllatus. ja siis jääbki ainult meie väike Saadanas.

ausalt, ma hakkan läti keeles varsti kõike kirjutama, sest eesti keeles ei suju enam miski.

No comments: