Thursday, November 3

lights & music*

Põnevate pakkumiste aeg. eks näis, mis näkkab ja mis mitte, aga kuradi põnev on ja üha põnevamakas läheb ja 'põnev' on päeva sõna ja ärevus päeva emotsioon ('ning' võiks olla päeva sidesõna).

kohutavalt palju on toimunud since ma viimati korralikult kirjutada viitsisin. otsisin kaua uut väljundit blogimisele, a mida ei ole aega arendada, seda.. pole.
vahepeal kulgesin konstantses töö-SuperMario-töö-piljard-töö-kohv-kohv-töö-SM ... -rütmis. siis, kui veel koolitöid teha  jaksasin. siis saabus Suur Kriis, mis päris mööda veel läinud pole. aga vähemalt on elu helgem kui paar päeva tagasi, kui väsimus ja viitsimatus ja demotiveeritus mind lämmatada üritasid. teisipäev oli haripunkt - sotsi kontrolltöölt koju laekununa oleks andnud KÕIK, et õhtutuledevalguselisse Tartusse kolama ja end tuulutama minna, aga Kultuuriklubi koosolek pressis peale. ei, KK on VÄGA tore ja VÄGA motiveeriv ja Tudengipäevadest võiks ka vaid ülivõrdes pajatada. aga vahel.. no lihtsalt on!

peaks tööd tegema, peaks etoloogiaks vaikselt õppima hakkama, et kõik pühapäevale ei kuhjuks. a selle asemel lippan läti keelde.

aga tegelikult oleks ikkagi vaja ära käia. Riiga tahaks. millal aega oleks?

ps! elu on niiiii lill ja hernes ja pähkel, sest ometigi on mul... teinepäev räägin, mis. jessssas, õnn!

* ülejärgmisel nädalavahetusel toimub Riias Staro Rīga, aga mina olen siis õndsal(t) Saaremaal.

No comments: