Thursday, May 10

ZZzzZzuur Zuvi

No täna juhtus jälle see, mida ma umbes kõige rohkem elus kardan või vähemalt hirmude TOP 3-s platseerub vähemalt 3.kohale - käisin vereanalüüse andmas. Tervelt 3 topsikutäit (kaks väikest ja üks SUUREM)! Võäääääööööäöäh! A seekord ma vähemalt ei jõudnud seal uksetaga oodates väga närvi minna. Tho' kõigepealt ootasin u pool tundi oma aega, et viis mintsa seletada, mis keiss mu jalgadega on või pole - diagnoosiks sain siis a'la liigesepõletik vms vms vmt. (Vahva vaadata, kuidas kassid palli pärast kaklevad)
Jaaaa siis veel teist sama palju verevõtu järtsinumbriga oodata. Palju ma seal kokku olin? Ca 20 järtsinumbrit tõesti hommiku kohta. Aaahh! Üks tädike võttis kaks numbrit arvates, et kui tal kaks eri asja tehakse, on kahte eri numbrit ka vaja. :D

Eila öösel kirjutasin poole ööni ühte pressikat, tänase öö või loodetavasti hilisõhtu pühendan samast pressikast uudise vorpimisele, et homme PMi asjad teele panna. Et siis mõelda, mis sest suurest suvest saab. Positivuse kriipsutasin juba õrna joonega maha, KUI just juuni alguses ei ännauntsida, et keegi eriti khuul tuleb. Praegu ei näe ma erilist vajadust niisama männikeste alla puhkama minna + mu jalad ka eriti tugevamate killast pole. Ei suuda mõeldagi enam säärastele füüsiliselt kurnavatele nädalatele nagu Kevadpäevad olid.

Aga oot, mis mõttes ma ei alustanudki seda sissekannet sõnadega "ei jõua ära imestada, mis suur suvi see siis nüüd õues olgu"? Sest no on! Ma konkreetselt olin SUNNITUD kesklinnast bussiga koju tulema, sest muidu ma lihtsalt oleks üles suland ja noh, jalad ka muidugi. Peaks nädalakesi jalad seinal istuma, a see ei tundu eriti adekvaatse variandina. Aga krdi valus on ja valu vähemaks ei paistagi jäävat. Mis siis, kui ma nüüd ei saagi mitu kuud ühtki jooksusammu teha... Hakkan kiirkõndijaks või? Just nüüd, kui ilmad on okeikad ja mõtlesin varahommikuti äässi õue jooksma ajama hakata. Uaaaaaaaaaaai??

Vaatasin täna pilte Botaanikaaiast, kui ilus seal on (mitte et paar nädalat tagasi poleks ilus olnud) ja kui soe nüüd on! Nii vahva oleks Võluaeda nüüd korraldada. =)

Aga üldiselt tahaks kuhugi reisida, kasvõi kuhugi hästi lähedale, a mingit puhkust ja vaheldust oleks vaja. Võõraid avastamata kohti. A enne peab tööle minema, nii et kes mulle tööd pakkuda tahab, bring it on. :)

Ma nüüd sunnin end tähtsaid asju kirjutama. 




2 comments:

k. said...

Ära botaanikaaeda mine. Kuulsin, et teil on seal mõrvar-vares. :D

triin said...

Viimati kui käisin... ei kohanud. :D
Mind ei võta ükski tapjavares! :D