Monday, January 31

siin ja seal

jehhaidiii! nädalavahetus oli täpselt nii lahe kui prognoositud. või tegelt isegi grammi võrra parem, sest ma siiamaani ei saa aru, mis mind elus hoidis.

niisiis reedel startisin suure surmaga Tartu poole. suure surmaga, sest kodus on nii-ii hea lebotada. ja bussiund kogunes peaaegu 0 tundi! Tartu oli nagu Tartu ikka, ainult väikese dilemmaga, et kumba koju nüüd minna. kuna aga korterikaaslane U pidi ka õhtul Sõpruses maanduma, sai sinna mindud, et mis ma seal internetita Puiestees ikka üksi kopitanud oleks. kell 7 pm, mil unekontole ikkagi paar tunnikest enne pidu plaanisin korjata, peksi ikkagi elutuppa Unot mängima ja nii see peosoojendus algas lõppedes umbes sellega, et preili M 11 ajal meiekale jõudis.

kauaoodatud Ziitamun Goes Klaab Nite peos ma veits pettusin. ei, roheline laser oli tore ja preili E-d oli ka väga meeldiv üle pika aja näha ja maas ülesvõtmist karjuv viieeurone oli ka tore. ja unistus järgmise õhtu paremast peost. aga pikale veinis, krt küll! oli siis vaja härra F-il pulti lennata alles enne kella peo lõppu.

kell pool kuus koju laekutud, poolteist tundi magatud, asjad poolunisena kokku korjatud, sai bussipeatusesse lennatud, et... avastada, et enne magamaminekut vaadatud bussiaeg osutus argipäevade omaks ja et järgmine buss läheb kusagil 20 mintsa pärast (tagantjärgi mõeldes oleks ju võinud oodata).
seda, et... sebe sebeks ja see on tore, et ma sealsetel ekraanidel paarisekundilist kuulsust hangin, eksole (kes tunneb ära roosa peaga narri, saab kommi), aga ikkagi, miks nii ebamugavad bussid, krt küll?! ei sekunditki und!

Tallinn oli üsna tore, aga Kiili jõudmine veel toredam: modellid said SÜÜA! jee! naersime veel, et me oleme toidudieedil. lava ehmatas esialgu ära, et noh, mismõttes poodiumid ja mis mõttes trepid: sain veel hullema lavapoole ka, katsu sa siis 10sendiste kontsadega seal jaurata, aga noh, Telliskivist ja Moedepoost hullemat lava annab enivei ehitada. hakkama saime! ja väga edukalt! 2.koht & XL-studios eriauhind (fotoshuut seal) Mimirile & Kristiina on ikka nii äge ja tubli meil (ja noh, me ise ka).

Kiilist äratulek oli muidugi ka paras nali - kohalikud bussipeatuses naersid, et jah, oodake-oodake, need bussid siin käivad suht vabagraafiku aluselt. vaatasime preili S-ga üksteisele ahastavalt otsa ja kukkusime kiruma, et kui me nüüd maha jääme.. ja plaane genereerima. õnneks vaid ~10mintsalise hilinemisega saime sooja bussi lebotama ja küsima "are we there yet?!", sest päriselt ka mul iga sekund tundus, et nüüd oleme Tallinnas.
aga jõudsime edukalt preili S-ga Saaremaabussile.

nüüd lebotan siin, naudin viimast vaba esmaspäeva enne suve (kui just omavoliliselt neid võetud ei saa, kuigi ei usu, hispaania keelest ikka puududa ei taha).
ja nii ongi. ahjaa, Kiili Moeshow wuz ikstriimli awesome!

No comments: